Meniu
Coșul tău

🎉🎉 Ultimele doua zile de Festivalul Toamnei la CATE-N LUNA SI-N STELE cu reduceri intre 10-40% la TOT magazinul! 🎉🎉

Articole pentru plaja

Articole de adulti pentru plaja

Cu filtre UV naturale, minerale pe baza de oxid de zinc (non-nano), Crema cu protectie solara pentru fata de la Naïf este potrivita chiar si pentru cea mai sensibila piele. Protectia solara naturala protejeaza instantaneu fata de razele UV daunatoare si incetineste procesul de imbatranire a pielii. ..
124,00 Lei 105,40 Lei
Cu filtre UV naturale, minerale pe baza de oxid de zinc (non-nano), Crema cu protectie solara pentru corp de la Naïf este potrivita chiar si pentru cea mai sensibila piele. Protectia solara naturala protejeaza instantaneu fata de razele UV daunatoare si incetineste procesul de imbatranire a pielii. ..
109,00 Lei 92,65 Lei
Ingrijirea pielii dupa o zi insorita este la fel de importanta ca si ingrijirea pielii cu factor de protectie solara. Ingredientele precum aloe vera si glicerina pe baza de plante din lotiunea racoritoare dupa plaja de la Naïf calmeaza si racoresc pielea dupa o zi de plaja. Lotiunea racoritoare..
74,00 Lei 62,90 Lei
Costumul de baie intreg cu protectie UV 50+ este perfect pentru mamele carora le place sa se asorteze cu ficele lor atunci cand stau la plaja sau piscina. Costumul are bretele subtiri si volane in partea de sus.Din grija pentru mediu si copii, costumul de baie KULING este fabricat din materiale..
179,00 Lei 152,15 Lei
Afisare 1 - 4 din 4 (1 pagini)