Meniu
Coșul tău

LIVRARE SI RETUR

LIVRAREA COMENZILOR

  • Taxa de livrare este de 12 RON (+5 RON Taxa de procesare ramburs, daca alegeti plata la livrare) indiferent de localitate sau de greutatea coletului. Nu adaugam costuri pentru km suplimentari si nici pentru kg suplimentare!
  • Comenzile plasate pana in ora 14:00 pleaca de la noi in aceeasi zi.

Expedierea produselor se face prin firma de curierat GLS, DOAR pe teritoriul Romaniei.

Marea majoritate a coletelor ajung la dvs. a doua zi lucratoare. Exceptie sunt perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.

Curierul livreaza in general intre orele 9-17  asa ca va rugam sa notati la adresa de livrare adresa la care puteti fi gasiti in intervalul acesta orar.

In cazul in care, la livrare, cumparatorul constata ca produsul prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de noi, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa ne notifice in scris, prin email la [email protected], in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

POLITICA DE RETUR

CONDITII PENTRU RETUR

Daca produsul comandat nu este pe masura asteptarilor dvs., puteti returna cu usurinta produsul, NUMAI in ambalajul original. Returnarea se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ati primit comanda, conform OUG nr. 34/2014.

Pentru a initia returul va rugam sa completati formularul de AICI.

Produsele pe care doriti sa le returnati trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, montate, sa nu prezinte semne de uzura sau montaj) si sa aiba toate ambalajele si etichetele intacte.

In cazul in care returnarea unui produs se face nerespectand conditiile de mai sus, ne rezervam dreptul de a retine din pret un procent necesar pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) SAU sa refuzam returul.

·  Costumele de baie si lenjerie de corp nu pot fi returnate din motive de igiena.
·  Produsele cosmetice pot returnate numai in ambalajul original sigilat.
·  Produsele gonflabile ( piscine, aripioare, colace) pot fireturnate numai in ambalajul original sigilat.

Livrarea returului se va face exclusiv prin serviciul de curierat ales de catre cumparator, iar toate taxele de transport vor fi suportate de cumparator.

Nu acceptam colete cu ramburs!

Nu ne asumam raspunderea pentru colete care ajung deteriorate la noi din cauza ambalarii necorespunzatoare.

DACA PRODUSELE RETURNATE PROVIN DINTR-O COMANDA CARE A BENEFICIAT DE PRODUS CADOU, ACESTA TREBUIE DE ASEMENEA RETURNAT.

RAMBURSARE

In cazul achitarii produselor prin metoda Plata la livrare, rambursarea contravalorii produsului returnat se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs. in formularul de retur. 

In cazul in care comanda a fost achitata cu cardul, rambursarea va fi efectuata catre cardul utilizat de dvs. la momentul achizitiei. 

Indiferent de metoda de plata a comenzii puteti sa optati pentru rambursarea sumei prin VOUCHER, pe care il puteti folosi la o comanda viitoare. Acesta se trimite pe email in maxim 3 zile de la receptionarea returului in dpeozitul nostru.

Rambursarea contravalorii se va face in 10 - 14 zile din momentul receptionarii returului in depozitul nostru.

SCHIMB / INLOCUIRE

In situatia in care ati comandat un produs si doriti sa il inlocuiti cu o alta marime, culoare sau cu un alt produs, va rugam sa urmati pasii de mai jos:

  • Completati formularul de retur de AICI si specificati ca doriti inlocuirea produsului cu alt produs pe care va rugam sa il si mentionati.
  • Plasati o alta comanda pe site cu produsul nou, pe care o veti achita integral ramburs sau cu cardul.
  • Ne anuntati printr-un email intentia de schimb si numarul celor 2 comenzi. Acesta poate fi raspuns la emailul de confirmare al comenzii noi. Doar in acest caz curierul va prelua coletul cu produsul pe care doriti sa il schimbati atunci cand va livreaza comanda noua. Daca nu ati anuntat, va trebui sa trimiteti coletul cu returul separat, iar costurile de transport vor fi suportate de dvs.

Dupa ce returul ajunge la noi si se constata integritatea lui, se ramburseaza suma aferenta acestuia pe cardul cu care s-a efectual plata sau in contul IBAN specificat de dvs. in cazul in care prima comanda a fost creata cu Plata la Livrare.

Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal