Meniu
Coșul tău

Livrare si Retur

Livrarea comenzilor

·       Beneficiati de transport GRATUIT la comenzile de minim 300 RON. 

 

·       Taxa de livrare este de 19 RON indiferent de localitate sau de greutatea coletului. Nu adaugam costuri pentru km suplimentari si nici pentru kg suplimentare!

 

·       Comenzile plasate pana in ora 16:00 pleaca de la noi in aceeasi zi.

 

Expedierea produselor se face prin curier rapid, doar pe teritoriul Romaniei.

Veti primi coletul in maxim 2 zile lucratoare. Marea majoritate a pachetelor ajung a doua zi lucratoare. Exceptie in perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.

Curierul livreaza in general intre orele 9-17 – Notati la adresa de livrare adresa la care puteti fi gasiti in intervalul acesta orar.

 

Retur


Daca observati ca unul dintre produsele comandate este deteriorat sau nu corespunde asteptarilor dvs., va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0748585502 sau prin e-mail: office@catenlunasinstele.ro in termen de 48 de ore de la receptionarea coletului.

Vom face tot ceea ce este necesar pentru a inlocui produsul care nu corespunde, fara costuri de transport din partea ta, sau rambursarea integrala a valorii acestuia in cazul in care nu doresti sa fie inlocuit.


Suntem oameni si uneori gresim, dar ne straduim sa reparam cat mai repede astfel incat sa reducem la minim neplacerile pe care ti le-am creat.


Trimitem noi curierul la tine, nu te costa nimic!

·       Spune-ne adresa si data/ ora la care preferi ca, curierul sa ridice coletul.

·       Ambaleaza produsul intr-o cutie astfel incat sa fie protejat pe perioada transportului. Nu lipi eticheta de curier direct pe ambalajul produsului.

·       Curierul va veni cu eticheta coletului deja imprimata si o va lipi pe pachet.

·       Cand ajunge coletul la noi, te anuntam.

Retine ca transportul retur este GRATUIT, asadar tu nu trebuie sa achiti nimic curierului pentru transportul retur.

 

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat.

In acest scop, trebuie sa ne notifici in scris, prin email la office@catenlunasinstele.ro, asupra intentiei tale de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. 

Noi avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia.