Meniu
Coșul tău

Livrare si Retur

Livrarea comenzilor

·       Beneficiati de transport GRATUIT la comenzile de minim 300 RON. 

·       Taxa de livrare este de 19 RON indiferent de localitate sau de greutatea coletului. Nu adaugam costuri pentru km suplimentari si nici pentru kg suplimentare!

·       Comenzile plasate pana in ora 14:00 pleaca de la noi in aceeasi zi.

 

Expedierea produselor se face prin curier rapid, DOAR pe teritoriul Romaniei.

Veti primi coletul in maxim 2 zile lucratoare. Marea majoritate a pachetelor ajung a doua zi lucratoare. Exceptie sunt perioadele aglomerate dinaintea sarbatorilor sau in cele cu reduceri de tipul Black Friday.

Curierul livreaza in general intre orele 9-17  asa ca va rugam sa notati la adresa de livrare adresa la care puteti fi gasiti in intervalul acesta orar.

 

Politica de Retur


Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat.

In acest scop, trebuie sa ne notifici in scris, prin email la office@catenlunasinstele.ro, asupra intentiei tale de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. 

Conform aceluiasi OUG, avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returneaza pe cardul cu care s-a achitat online sau intr-un cont specificat de client, in cazul comenzilor cu plata la livrare.


Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou ( a fost montat, are ambalajul sau sigilii ale ambalajului deteriorate ), ne rezervam dreptul de a retine din pret un procent necesar pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) SAU sa refuzam returul. Produsele care au fost montate nu se accepta la retur.


Livrarea returului se va face exclusiv prin serviciul de curierat agreat de catre Cate-n Luna si-n Stele, iar toate taxele de transport vor fi suportate de cumparator.

Pentru retur taxa de transport perceputa este de 25 RON. Aceasta va fi retinuta din pretul produsului.


In cazul in care, la livrare, cumparatorul constata ca produsul prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de noi, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa ne notifice in scris, prin email la office@catenlunasinstele.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.