Meniu
Coșul tău

DESPRE NOI

    Cu dragoste și pasiune pentru copii și cu dorința de a oferi produse de cea mai înaltă calitate, am înființat magazinul nostru online, www.catenlunasinstele.ro, în anul 2017. În acea perioadă, ne-am concentrat în principal pe jucăriile din lemn, fiind ferm convinși de beneficiile lor educative și durabile. Însă, pe parcurs, am realizat că există o nevoie mai mare de produse pentru copii și am decis să extindem gama de produse pe care le oferim.

    Astfel, magazinul nostru online a evoluat într-un loc în care puteți găsi o varietate largă de articole pentru copii, care depășesc sfera jucăriilor din lemn. Ne-am dorit să acoperim cât mai multe nevoi ale părinților și ale copiilor lor, oferind produse de calitate în diferite categorii.

    Astăzi, în portofoliul nostru, puteți găsi mult mai mult decât jucării. Oferim și îmbrăcăminte pentru copii, într-o varietate de stiluri și mărimi, astfel încât să puteți găsi piesele potrivite pentru micuții voștri, indiferent de sezon.

    Descoperiți și gama noastră variată de produse pentru sezonul estival, de la jucării de plajă la gonflabile, costume de baie și creme cu SPF, avem totul pentru aventurile de vară ale copiilor voștri. Siguranță, distracție și protecție garantate!

    Ne concentrăm și pe sezonul de back to school, oferind o gamă variată de produse pentru copiii de grădiniță și micii școlari. Găsiți ghiozdane, penare, cizme de ploaie în culori și modele atrăgătoare, care vor păstra picioarele copiilor uscate și protejate în timpul ploii, haine impermeabile, precum jachete și pantaloni, care asigură o protecție adecvată împotriva umidității și a frigului și multe altele specifice toamnei.

    De asemenea, vă punem la dispoziție o selecție de decoruri pentru camera copiilor și o selecție specială de decoratiuni tematice pentru Paște și Crăciun pentru a crea un mediu plin de veselie și creativitate.


    Extinderea gamei de produse a fost rezultatul feedback-ului și al nevoilor clienților noștri, iar satisfacerea acestor nevoi rămâne o prioritate pentru noi. Ne bucurăm să oferim o experiență de cumpărături plăcută și convenabilă, unde puteți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă îngriji și a vă răsfăța copiii.


    Suntem dedicați în a vă oferi produse de înaltă calitate, astfel că lucrăm cu branduri de top din industrie. Ne asigurăm că fiecare articol pe care îl adăugăm în magazinul nostru online este atent selecționat și respectă standarde riguroase de calitate și siguranță.

Suntem unic importator și distribuitor în România pentru o serie de branduri renumite, cum ar fi: Little Dutch, Lilliputiens, Baghera, Pellianni, kikadu - truly organic, Naïf, Nuuroo, Petú Petú.

Pe lângă acestea, în portofoliul nostru se regăsesc peste 35 de alte branduri internaționale. Am ales aceste branduri pentru a vă oferi produse de cea mai înaltă calitate și pentru a satisface nevoile și preferințele dvs. și ale copiilor voștri.


    Vă invităm să explorați magazinul nostru online și să descoperiți gama largă de produse pe care le oferim. Suntem recunoscători pentru încrederea și sprijinul vostru și ne angajăm să rămânem o sursă de încredere pentru toate nevoile voastre legate de copii.