Meniu
Coșul tău

METODE DE PLATA

Pe site-ul www.catenlunasinstele.ro puteti plati comenzile prin card, ramburs sau cu voucher cadou. Alegeti tipul de plata dorit in formularul de comanda. 


CARD BANCAR

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin mobilpay/NETOPIA Payments.

Carduri acceptate: Visa si Mastercard.


PLATA CU CARDUL DE CREDIT IN 1-3 RATE

Plata se face in mod securizat 3D Secure prin mobilpay/NETOPIA Payments.

Acum ai posibilitatea de a achita cumparaturile in 1-3 rate egale fara dobanda. De pe card se va debita intreaga valoare a cosului de cumparaturi, dar vei achita rata lunar fara dobada, direct catre banca emitenta a cardului tau de credit. 

Cardurile de credit acceptate sunt: 

1. Card Avantaj, emis de Credit Europe Bank

2. Bonus Card, emis de Garanti BBVA

3. Star Card, emis de Banca Transilvania

4. Cardurile de cumparaturi de la Alpha Bank


RAMBURS

La preluarea coletului de la agentul de curierat se achita contravaloarea produselor comandate inclusiv taxele de expediere, suma fiind exact cea care este specificata in mailul de confirmare a comenzii dvs pe site-ul www.catenlunasinstele.ro.VOUCHER CADOU

Plata comenzii se poate face cu un voucher cadou, daca detineti un voucher emis de www.catenlunasinstele.ro. Va rugam sa introduceti codul voucherului in campul destinat acestuia in pagina de finalizare a comenzii. Eventualele diferente se pot achita cu cardul sau ramburs, conform informatiilor de mai sus.

Daca valoarea voucherului depaseste totalul comenzii, suma ramasa va fi disponibila pe acelasi cod de voucher pentru o comanda viitoare.