Meniu
Coșul tău

Jucarii STEAM

Intrati in lumea magica a creativitatii cu Cleverclixx Mega Ice Crystal Pack. Cu acest set fermecator, copilul tau poate construi creatii sclipitoare care stimuleaza imaginatia atat a celor mici, cat si a celor mari. Acest set uimitor contine nici mai mult, nici mai putin de 180 de placi magnetice s..
995,00 Lei
Cu acest pachet Dazzling Lights Cleverclixx de 100 de piese, poti construi un traseu de bile extrem de distractiv si captivant. Cu acest set, copilul tau este pregatit sa construiasca cel mai tare traseu pentru bile si sa inceapa cursele. Creativitatea si fantezia copilului tau sunt complet libere s..
475,00 Lei
Setul de constructie magnetic Cleverclixx in culori pastel contine 70 de piese. Cu acest set, puteti incepe imediat sa construiti cu placile magnetice Cleverclixx. Magnetismul are ceva magic in el si stimuleaza imaginatia copiilor in orice caz. Creativitatea si fantezia copilului tau sunt complet li..
430,00 Lei
Set de constructie magnetic - Geo Pack Pastel - 45 piese - CLEVERCLIXX
In afara stocului
Cunoaste toate formele in acest set distractiv Cleverclixx Geo de 45 de piese. Acest set are cele mai frumoase culori pastel si este o aditie minunata la colectia ta actuala Cleverclixx.Este un set perfect pentru a incepe si pentru a descoperi lumea Cleverclixx. Mai tarziu, poti extinde usor cu setu..
325,00 Lei
Placerea nesfarsita a constructiilor cu acest Pachet Original Cleverclixx de 25 de piese. Cu acest set distractiv si intens, copilul tau va incepe si va invata forme diferite in culori variate. MIcutul toau poate sa construiasca o super masinuta cu acest set!Este un set perfect pentru a incepe si pe..
197,00 Lei
Placerea nesfarsita a constructiilor cu acest Pachet Original Cleverclixx de 36 de piese. Cu acest set distractiv si intens, copilul tau va incepe si va invata forme diferite in culori variate. Este un set perfect pentru a incepe si pentru a descoperi lumea Cleverclixx. Mai tarziu, poti extinde usor..
241,00 Lei
Placerea nesfarsita a constructiilor cu acest Pachet Original Cleverclixx de 60 de piese. Cu acest set distractiv si intens, copilul tau va incepe si va invata forme diferite in culori variate. Este un set perfect pentru a incepe si pentru a descoperi lumea Cleverclixx. Mai tarziu, poti extinde usor..
380,00 Lei
Set de constructie magnetic - Inventive Pack Intense - 110 piese - CLEVERCLIXX
In afara stocului
Placere nesfarsita in constructii cu acest Pachet Inventiv Cleverclixx de 110 piese. Cu acest set intens si distractiv, copilul tau va incepe si va explora diferite forme in culori variate. Este un set perfect pentru a construi impreuna cu familia si pentru a crea constructii mai mari si mai complex..
543,00 Lei
Da fru liber creativitatii cu setul de Constructie Magnetica - Mega Creative Pack Pastel de la CLEVERCLIXX. Acest set minunat in culori pastel aduce o experienta captivanta de constructie si ii va permite copilului tau sa exploreze forme diferite in culori variate. Este un set perfect pentru a const..
1.135,00 Lei
Da fru liber creativitatii cu Setul de Constructie Magnetica - Large Creative Pack Pastel - 125 de piese de la CLEVERCLIXX. Acest set minunat in culori pastel aduce o experienta captivanta de constructie si ii va permite copilului tau sa exploreze forme diferite in culori variate. Este un set perfec..
686,00 Lei
Transforma joaca copilului tau intr-o aventura creativa captivanta cu ajutorul Setului de Constructie Magnetic - Ball Run de 60 de piese de la CLEVERCLIXX. Acest set inovator aduce o doza de imaginatie si distractie nelimitata intr-o cursa de bile plina de surprize si provocari. Fiecare piesa este s..
375,00 Lei
Acest set Cleverclixx pentru construirea unui traseu cu bile in culori pastel contine 110 piese. Magnetii au ceva magic in ei si atrag oricum imaginatia copiilor. Creativitatea si fantezia copilului tau sunt complet libere sa vina cu constructii distractive si idei de joaca cu setul tau Cleverclixx ..
494,00 Lei
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)

Ce este STEAM si de ce este atat de popular?

STEAM inseamna Stiinta, Tehnologie, Inginerie, Arte si Matematica. STEAM nu este doar o simpla tendinta, ci reflecta o schimbare importanta in educatie. Scopul este de a face invatarea mai practica. Astfel, copiii pot creste cu abilitatile necesare pentru a gasi un loc de munca bun si pentru a contribui la imbunatatirea societatii mai tarziu.


Modele diverse de jucării STEAM pentru copii

Categoria STEAM reprezintă un domeniu educațional esențial, concentrat pe dezvoltarea abilităților în Stiință, Tehnologie, Inginerie, Arte și Matematică. Acronimul STEAM reflectă o schimbare semnificativă în abordarea educației, aducând o viziune integrată asupra disciplinelor academice și promovând învățarea practică. Această metodă educativă nu este doar o simplă tendință, ci un demers strategic pentru a pregăti tinerii pentru cerințele complexe ale lumii contemporane.


Stiința și Tehnologia sunt piloni esențiali într-o societate în continuă evoluție, iar STEAM încurajează explorarea acestor domenii prin experimente practice și proiecte inovatoare. Ingineria oferă o perspectivă practică și aplicată, antrenând elevii în rezolvarea problemelor complexe și stimulând gândirea creativă. Artele adaugă o dimensiune creativă și expresivă, încurajând abordări inovatoare și gândire abstractă. Matematica, fundamentul logic al STEAM, completează acest cadru, dezvoltând gândirea analitică și abilitățile de rezolvare a problemelor.


Popularitatea STEAM se datorează înțelegerii din ce în ce mai mari a importanței abordării integrate în educație. Prin focalizarea pe colaborare, gândire critică și rezolvare a problemelor, STEAM pregătește elevii pentru provocările viitorului. Scopul este să ofere tinerilor abilitățile necesare pentru a aborda provocările sociale, tehnologice și științifice ale lumii moderne, pregătindu-i nu doar pentru a obține un loc de muncă, ci și pentru a contribui la îmbunătățirea societății în mod semnificativ. Astfel, STEAM devine nu doar un aspect important al educației, ci și un instrument cheie în construirea viitorului.

Descoperă jocurile STEAM de sortare pentru copii de la Câte-n Lună Și-n Stele

Pprodusele din magazinul nostru au fost concepute în așa fel încât să fie cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. Prin urmare, merită să încurajați producțiile sustenabile.