Meniu
Coșul tău
REDUCERI PANA LA 40% cadou la alegere la comenzi de minim 250 lei, 10% la restul produselor cu cod IUNIE24 

Trasee pentru masinute

Traseul Waytoplay ofera o experienta captivanta pentru copii, stimuland imaginatia si creativitatea micutilor intr-un mod unic. Cu noul Runway de la Waytoplay Toys, micutii vor patrunde in lumea fascinanta a aeroporturilor si vor deveni piloti aventurieri.Setul, tematic de aeroport, este realizat di..
199,00 Lei
Setul Extensie traseu Waytoplay contine 8 segmente care pot fi folosite pentru orice traseu Waytoplay: 4 curbe, 1 parcare, 1 trecere de pietoni si 2 intersectii.·       Aceasta extensie este formata din mai multe segmente usor de conectat.·  &nb..
120,00 Lei
Traseul waytoplay Road to Recovery este un mod minunat de  a incuraja  jocul imaginar. Copiii vor crea trasee complexe pentru ambulantele si camioanele de pompieri si isi imagineaza ca vin in ajutor. Traseul waytoplay din carton reciclat este special conceput pentru uz ..
75,00 Lei
Setul Extensie traseu Waytoplay contine 4 segmente intersectii care pot fi folosite pentru orice traseu Waytoplay.·       Aceasta extensie este formata din mai multe segmente usor de conectat.·       Piesele se pot ..
69,00 Lei
Traseu - King of the road - waytoplay
In afara stocului
Traseul King of the road ( regele soselelor) de la Waytoplay Toys are o lungime de 648 cm si contine 40 piese: 16 segmenti curbe, 16 segmente drepte, 4 trecere de pietoni si 4 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autos..
539,00 Lei
Traseul Grandprix (circuit curse) de la Waytoplay Toys are o lungime de 378 cm si contine 24 piese: 16 segmenti curbe, 8 segmente drepte, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din mai multe segmente usor de cone..
339,00 Lei
Traseul Highway (autostrada) de la Waytoplay Toys are o lungime de 376 cm si contine 24 piese: 12 segmenti curbe, 8 segmente drepte, 2 trecere de pietoni si 2 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din..
339,00 Lei
Traseu - Expressway - waytoplay
In afara stocului
Traseul Expressway are o lungime de 258 cm si contine 16 piese: 8 segmente curbe, 6 segmente drepte, 1 trecere de pietoni si 1 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din mai multe segmente usor d..
239,00 Lei
Traseul Ringroad – “Centura ocolitoare” are o lungime de 170 cm si contine 12 piese: 8 segmente curbe, 2 segmente drepte, 1 trecere de pietoni si 1 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din mai ..
179,00 Lei
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)

Trasee maşini de jucărie pentru copii

Fă-l pe prichindelul tău fericit cu ajutorul sutelor de jucării de pe rafturile virtuale ale magazinului nostru, a căror utilizare nu are limite. Aici găseşti numeroase jucării interactive, amuzante, dar şi educative din care poţi alege, pentru toate categoriile de vârstă, printre care se numără şi traseele pentru maşinuţe. Începând de la curbe sau locuri de parcare şi până la sensuri giratorii sau intersecţii de jucărie, toate acestea pot fi acum combinate şi conectate după bunul plac al copiilor, stimulând în acelaşi timp imaginaţia şi creativitatea şi asigurând câteva momente haioase pe măsură.

Descoperă traseele de jucărie pentru copii de pe site-ul Câte-n Lună Şi-n Stele

Ţi-am pregătit o selecţie bogată de trasee de jucărie pentru maşinuţele copilului tău care se remarcă prin funcţionalitate, flexibilitate, versatilitate şi rezistenţă, şi care pot fi folosite cu uşurinţă pe aproape orice suprafaţă, fie ea interioară, fie exterioară. Prin urmare, nu îţi rămâne decât să răsfoieşti toate ofertele noastre şi să comanzi chiar acum traseul de jucărie care ţi-a atras atenţia, astfel încât să-i oferi celui mic şansa de a avea parte de ore nesfârşite de distracţie de acum înainte.

Creaţii speciale pentru micuţul tău, figurine din lemn pentru copii de la brand-uri sustenabile cu mediul

Un alt motiv pentru care merită să faci cumpărături de la Câte-n Lună Şi-n Stele este că aici găseşti numeroase creaţii eco-friendly şi baby-friendly special concepute pentru prichindelul tău, printre care se numără şi figurinele din lemn aparţinând unor brand-uri sustenabile cu mediul, a căror misiune este aceea de a oferi alegeri cât mai inspirate pentru familii şi de a promova producţia responsabilă, cu impact cât mai redus asupra planetei.