Meniu
Coșul tău

🎉🎉 Ultimele doua zile de Festivalul Toamnei la CATE-N LUNA SI-N STELE cu reduceri intre 10-40% la TOT magazinul! 🎉🎉

PRODUSE SUSTENABILE

Produse sustenabile

Bine ati venit pe pagina noastra "verde"! Misiunea Cate-n Luna si-n Stele este sa oferim produse de calitate familiilor moderne, ajutand in acelasi timp ca planeta noastra sa fie un loc mai bun pentru generatiile urmatoare.

Cum facem asta? Prin colaborarea cu marci care au o abordare ecologica si care respecta atat oamenii, cat si planeta. Suntem mandri de aceste alegeri si, desi stim ca nu suntem perfecti, suntem sensibili la munca pe care o fac marcile partenere si dorim sa le evidentiem angajamentul cu selectia noastra de produse cu eticheta verde. 

In calatoria noastra de a face acest lucru, vrem sa va indrumam sa faceti cele mai bune achizitii pentru familia dvs. si pentru planeta. Pentru a va ajuta sa gasiti si sa cumparati ceea ce consideram a fi gama noastra de produse sustenabile, am creat eticheta verde.

Pe aceasta pagina veti gasi produse care indeplinesc cerintele noastre de sustenabilitate, stabilite si controlate prin certificari terte sau prin propriile noastre standarde, concentrandu-ne pe diferite parti ale procesului de productie si ale lantului de aprovizionare. Utilizarea materialelor reciclate sau produse organic, asigurarea sigurantei la locul de munca, protejarea bunastarii animalelor, reducerea utilizarii substantelor chimice nocive - acestea sunt doar cateva exemple.

Un produs care ajunge pe pagina noastra "verde" indeplineste cerintele a cel putin uneia dintre aceste categorii si in multe cazuri, chiar mai multe. Pe site veti vedea toate produsele marcate cu frunzulita verde, pentru a va fi mai usor sa le identificati si astfel sa cumparati tot ce e mai bun pentru familia dvs.