Meniu
Coșul tău

Produse Waytoplay pentru copii

Produse Waytoplay pentru copii

Produse Waytoplay pentru copii

Waytoplay

Waytoplay s-a născut dintr-o pasiune a familiei pentru a se juca cu mașinuțele de jucărie înconjurați de soare și nisip. Tatăl, inventatorul și designerul Sybren a creat Waytoplay pentru fiul său Joep, în anul 2003, iar de atunci și până acum acesta este povestea unei afaceri de succes, care a ajuns printre preferatele copiilor din întreaga lumea.

Waytoplay  este și va fi pentru totdeauna o afacere de familie pentru că după un crowdfunding inițial în 2014, Marise, soția lui Sybren și Lex, s-au alăturat echipei, pentru a ajuta la transformarea într-o afacere reală. Primele 250 de seturi au fost vândute cât ai clipi, asta pentru că părinții erau mereu în căutarea unor jucării care să acționeze și pe latura creativă și educativă și nu numai pe cea de divertisment.

Compania este condusă de oameni autentici, care și-au dorit să creeze împreună unele dintre cele mai frumoase momente pentru cei mici. De la partenerul lor de înaltă tehnologie, din Olanda, și până la cei care realizează practic jucăriile este vorba despre muncă în echipă și pasiune. Segmentele de drum sunt realizate, apoi sunt tipărite și ambalate tot în Olanda și sunt imprimate de către compania Mooi, care de asemenea oferă locuri de muncă protejate. Astfel, ne putem da seama cât de mult efort se depune pentru o singură jucărie la Waytoplay și cât de mulți oameni sunt ajutați prin intermediul acestor produse.

Waytoplay este acum vândut în peste 60 de țări, iar fanii lor de pe rețelele sociale își împărtășesc zilnic experiențele creative. De asemenea, ei caută constant să crească durabilitatea produselor lor și a ciclului de viață al acestora. Filosofia brand-ului este aceea că viața este mereu mai frumoasă atunci când îți lași imaginația să zboare și sufletul să se joace, iar acesta este motivul principal pentru care Câte-n Lună și-n Stele a decis importarea acestor produse de înaltă calitate ca fiecare copil să poată avea acces la ele. 


Traseul Waytoplay ofera o experienta captivanta pentru copii, stimuland imaginatia si creativitatea micutilor intr-un mod unic. Cu noul Runway de la Waytoplay Toys, micutii vor patrunde in lumea fascinanta a aeroporturilor si vor deveni piloti aventurieri.Setul, tematic de aeroport, este realizat di..
199,00 Lei
Setul Extensie traseu Waytoplay contine 8 segmente care pot fi folosite pentru orice traseu Waytoplay: 4 curbe, 1 parcare, 1 trecere de pietoni si 2 intersectii.·       Aceasta extensie este formata din mai multe segmente usor de conectat.·  &nb..
120,00 Lei
Traseul waytoplay Road to Recovery este un mod minunat de  a incuraja  jocul imaginar. Copiii vor crea trasee complexe pentru ambulantele si camioanele de pompieri si isi imagineaza ca vin in ajutor. Traseul waytoplay din carton reciclat este special conceput pentru uz ..
75,00 Lei
Setul Extensie traseu Waytoplay contine 4 segmente intersectii care pot fi folosite pentru orice traseu Waytoplay.·       Aceasta extensie este formata din mai multe segmente usor de conectat.·       Piesele se pot ..
69,00 Lei
Traseul King of the road ( regele soselelor) de la Waytoplay Toys are o lungime de 648 cm si contine 40 piese: 16 segmenti curbe, 16 segmente drepte, 4 trecere de pietoni si 4 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autos..
539,00 Lei
Traseul Grandprix (circuit curse) de la Waytoplay Toys are o lungime de 378 cm si contine 24 piese: 16 segmenti curbe, 8 segmente drepte, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din mai multe segmente usor de cone..
339,00 Lei
Traseul Highway (autostrada) de la Waytoplay Toys are o lungime de 376 cm si contine 24 piese: 12 segmenti curbe, 8 segmente drepte, 2 trecere de pietoni si 2 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din..
339,00 Lei
Traseul Expressway are o lungime de 258 cm si contine 16 piese: 8 segmente curbe, 6 segmente drepte, 1 trecere de pietoni si 1 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din mai multe segmente usor d..
239,00 Lei
Traseul Ringroad – “Centura ocolitoare” are o lungime de 170 cm si contine 12 piese: 8 segmente curbe, 2 segmente drepte, 1 trecere de pietoni si 1 sens giratoriu, pentru a face traseul cat mai realist.·       Acest traseu reprezinta o autostrada formata din mai ..
179,00 Lei
Afisare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal