Meniu
Coșul tău

Produse Câte-n lună și-n stele pentru copii

Produse Câte-n lună și-n stele pentru copii

Produse Câte-n lună și-n stele pentru copii

Fiecare jucărie cu care copilul dumneavoastră intră în contact poate avea un rol incredibil de important în dezvoltarea și evoluția celui mic. Acesta a fost lucrul pe care l-au luat în considerare fondatorii Câte-n Lună Și-n Stele, atunci când au decis să ofere cele mai bune variante din punct de vedere al rezistenței în timp și al calității materialelor.

Misiunea Câte-n Lună Și-n Stele este să ofere alegeri cât mai bune pentru familie, cu impact negativ cât mai mic asupra planetei. De aceea, ei vă oferă o selecție de produse fabricate în mod sustenabil, din materiale ecologice, vegane, produse durabile care pot fi iubite mai mult timp și care în același timp să lege generații între ele.

Câte-n Lună Și-n Stele va avea mereu ca obiectiv principal grijă pentru client, punând în centru activității lor copiii și generațiile viitoare!

Articole pentru copii Câte-n Lună Și-n Stele

Magazinul online preferat al părinților și a copiilor, Câte-n Lună Și-n Stele, are de toate pentru toți, dar mai ales articole de joacă și pentru școală dedicate celor mici. Bineînțeles, nelipsite sunt și articolele de călătorie sau de vacanță pe care le puteți comanda de pe site. Veți avea toate cele necesare la un click distanță, iar acest lucru răspunde nevoilor clar ale familiilor moderne, care preferă să achiziționeze online produse sigure și eficiente.

Începând cu jucării din lemn, echipamente pentru iarnă sau accesorii diverse, pe site sunt o multitudine de articole care abia așteaptă să ajungă în coșul de cumpărături, și mai mult decât atât, produse care odată ce intră în posesia celor mici vor deveni cu siguranță favoritele lor.

Cum alegem cele mai bune articole Câte-n Lună Și-n Stele?

Pentru a face cele mai inspirate alegeri și pentru a cumpăra doar ceea ce aveți nevoie, trebuie să vă gândiți care sunt necesitățile reale pe care le aveți atunci când vă plănuiți o sesiune de cumpărături online și vreți să cumpărați de pe site-ul Câte-n Lună Și-n Stele jucării pentru prichindei. De multe ori, răspunsul la aceste întrebări vă va spune cu certitudine care sunt cu adevărat articolele de care aveți nevoie.

Fie că vă doriți jucării sau itemi specifici pentru începutul școlii ori pentru o viitoare vacanță la mare sau la munte, puteți găsi aici produsele mult dorite. Câte-n Lună Și-n Stele colaborează doar cu branduri care dau dovadă de responsabilitate și sustenabilitate cu mediul, astfel că, dacă veți cumpăra orice fel de jucărie de aici veți încuraja, în mod automat, producția de jucării eco-friendly, lucru de care planeta are nevoie în acest moment. 

 

 


Lampa de veghe din silicon cu LED si incarcare USB - Goose
-40 %
UPDATE! In forma actuala LAMPA ARE FUNCTIA DE SCHIMBARE A LUMINII LA ATINGERE DEZACTIVATA, aceasta se poate schimba doar din telecomanda.Lampa de veghe Goose va fi un decor frumos in camera copiilor, lumina ei calda va oferi acestora confort pe timpul noptii, iar designul ei aparte se va incadra in ..
165,00 Lei 99,00 Lei
Afisare 1 - 1 din 1 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal