Meniu
Coșul tău

Cleverclixx

Cleverclixx

Cleverclixx


Intrati in lumea magica a creativitatii cu Cleverclixx Mega Ice Crystal Pack. Cu acest set fermecator, copilul tau poate construi creatii sclipitoare care stimuleaza imaginatia atat a celor mici, cat si a celor mari. Acest set uimitor contine nici mai mult, nici mai putin de 180 de placi magnetice s..
995,00 Lei
Cu acest pachet Dazzling Lights Cleverclixx de 100 de piese, poti construi un traseu de bile extrem de distractiv si captivant. Cu acest set, copilul tau este pregatit sa construiasca cel mai tare traseu pentru bile si sa inceapa cursele. Creativitatea si fantezia copilului tau sunt complet libere s..
475,00 Lei
Setul de constructie magnetic Cleverclixx in culori pastel contine 70 de piese. Cu acest set, puteti incepe imediat sa construiti cu placile magnetice Cleverclixx. Magnetismul are ceva magic in el si stimuleaza imaginatia copiilor in orice caz. Creativitatea si fantezia copilului tau sunt complet li..
430,00 Lei
Set de constructie magnetic - Geo Pack Pastel - 45 piese - CLEVERCLIXX
In afara stocului
Cunoaste toate formele in acest set distractiv Cleverclixx Geo de 45 de piese. Acest set are cele mai frumoase culori pastel si este o aditie minunata la colectia ta actuala Cleverclixx.Este un set perfect pentru a incepe si pentru a descoperi lumea Cleverclixx. Mai tarziu, poti extinde usor cu setu..
325,00 Lei
Placerea nesfarsita a constructiilor cu acest Pachet Original Cleverclixx de 25 de piese. Cu acest set distractiv si intens, copilul tau va incepe si va invata forme diferite in culori variate. MIcutul toau poate sa construiasca o super masinuta cu acest set!Este un set perfect pentru a incepe si pe..
197,00 Lei
Placerea nesfarsita a constructiilor cu acest Pachet Original Cleverclixx de 36 de piese. Cu acest set distractiv si intens, copilul tau va incepe si va invata forme diferite in culori variate. Este un set perfect pentru a incepe si pentru a descoperi lumea Cleverclixx. Mai tarziu, poti extinde usor..
241,00 Lei
Placerea nesfarsita a constructiilor cu acest Pachet Original Cleverclixx de 60 de piese. Cu acest set distractiv si intens, copilul tau va incepe si va invata forme diferite in culori variate. Este un set perfect pentru a incepe si pentru a descoperi lumea Cleverclixx. Mai tarziu, poti extinde usor..
380,00 Lei
Set de constructie magnetic - Inventive Pack Intense - 110 piese - CLEVERCLIXX
In afara stocului
Placere nesfarsita in constructii cu acest Pachet Inventiv Cleverclixx de 110 piese. Cu acest set intens si distractiv, copilul tau va incepe si va explora diferite forme in culori variate. Este un set perfect pentru a construi impreuna cu familia si pentru a crea constructii mai mari si mai complex..
543,00 Lei
Da fru liber creativitatii cu setul de Constructie Magnetica - Mega Creative Pack Pastel de la CLEVERCLIXX. Acest set minunat in culori pastel aduce o experienta captivanta de constructie si ii va permite copilului tau sa exploreze forme diferite in culori variate. Este un set perfect pentru a const..
1.135,00 Lei
Da fru liber creativitatii cu Setul de Constructie Magnetica - Large Creative Pack Pastel - 125 de piese de la CLEVERCLIXX. Acest set minunat in culori pastel aduce o experienta captivanta de constructie si ii va permite copilului tau sa exploreze forme diferite in culori variate. Este un set perfec..
686,00 Lei
Transforma joaca copilului tau intr-o aventura creativa captivanta cu ajutorul Setului de Constructie Magnetic - Ball Run de 60 de piese de la CLEVERCLIXX. Acest set inovator aduce o doza de imaginatie si distractie nelimitata intr-o cursa de bile plina de surprize si provocari. Fiecare piesa este s..
375,00 Lei
Acest set Cleverclixx pentru construirea unui traseu cu bile in culori pastel contine 110 piese. Magnetii au ceva magic in ei si atrag oricum imaginatia copiilor. Creativitatea si fantezia copilului tau sunt complet libere sa vina cu constructii distractive si idei de joaca cu setul tau Cleverclixx ..
494,00 Lei
Afisare 1 - 12 din 12 (1 pagini)