Meniu
Coșul tău

Produse Grimm's pentru copii

Produse Grimm's pentru copii

Produse Grimm's pentru copii

Grimm's

Situat la poalele munților Swabian Jura, în ascunzișurile Germaniei, Grimm's este o afacere de familie, care de-a lungul timpului a înțeles care sunt cu adevărat elementele importante pentru ca fiecare copil să se bucure de jucării sigure, plăcute și care să eficientizeze procesul de învățare. În palmaresul celor de la Grimm's se regăsesc o mulțime de produse dedicate celor mici; de la lucruri frumoase din lemn, până la unele jucării realizare din lemn natural, de înaltă calitate și plăcute, gândite la standarde certificate oficial.

Bazați pe o filosofie în care copilul se află în centru proceselor de dezvoltare, cei de aici sunt de părere că jucăriile pentru copii nu se referă doar la faptul că cei mici sunt ocupați, adică au ceva de făcut, în timp ce părinții se pot ocupa de alte aspecte. Mai presus de toate, este important ca ei să primească jucării adecvate vârstei și dezvoltării lor.

Jucăriile Grimm's sunt perfecte pentru că reușesc să stimuleze imaginația copiilor, iar acest lucru va ajuta la dezvoltarea potențialului creativ pe care părinții trebuie să îl antreneze constant. Jucăriile frumoase, lucrate artistic, de calitate, realizate din materiale naturale, promovează, de asemenea, un simțul estetic și o înțelegere a calității în detrimentul cantității. Compania mizează pe o politică în care toate lucrurile cu care îi înconjurăm pe cei mici trebuie să poată fi utilizate la un potențial maxim, în special în „societatea noastră de unică folosință”.

Toate articolele proiectate de ei sunt rezistente, fiind create din lemn, al căror design minimal lasă mult loc pentru dezvoltarea creativității copilului. În acest fel, apar noi lumi fantastice de joacă, care țin pasul cu dezvoltarea armonioasă a copilului. În altă ordine de idei, în dezvoltarea produselor lor cei de aici sunt ghidați de principiile educației Waldorf și de alte abordări educaționale, cum ar fi Montessori, două principii sănătoase, care, așa cum am spus pun tot procesul de învățare în jurul copilului.

Toate jucăriile lor sunt concepute în așa fel încât să nu le limiteze celor mici puterea de creație, sau imaginația, pentru că așa cum știm deja în momentul în care cei mici primesc ceva gata făcut, mintea lor nu mai percepe decât experiența respectivă. Din punct de vedere al designului, cei de aici sunt atenți să păsteze posibilitățile de joc cât mai deschise, astfel încât creativitatea să nu fie îngrădită și să se poată dezvolta în direcții noi.

De asemenea, realizarea acestor jucării din materiale naturale este un alt element care merită menționat pentru că nimic nu se compară cu siguranța pe care o vei avea ca părinte dacă vei ști că cel mic are în mâni articole blânde cu sănătatea lor și cu mediul înconjurător.

 

 


Cele 12 figurine sunt colorate in culori pastelate si reprezinta o alternativa inedita la jocurile clasice de sortare. Pot fi folosite si pentru jocuri de invatare a culorilor, pentru dezvoltarea manualitatii fine si a coordonarii mana-ochi, precum si in diverse jocuri ale copilului pe pos..
179,00 Lei
O masinuta robusta, cu un design suplu, jucausa peste poate si adorabila fara masura - nimic nu poate fi mai interesant decat sa iti plimbi prietenul spiridus cu o masinuta simpatica, croita chiar pe masura lui!Dimensiunile generoase si alura sportiva permit micii masinute sa infrunte curajoasa aven..
103,00 Lei
Cele 6 elemente ale Podurilor Curcubeu au marimi diferite putand fi folosite ca 6 poduri distincte sau ca elemente constitutive ale aceluiasi pod. Piesele sunt ingenios grupate una peste alta, fiind astfel usor de strans si de depozitat. Textura lemnului folosit pentru construirea lor confera aderen..
209,00 Lei
Afisare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Pentru scopuri precum afișarea de conținut personalizat, folosim module cookie sau tehnologii similare. Apăsând Accept sau navigând pe acest website, ești de acord să permiți colectarea de informații prin cookie-uri sau tehnologii similare. Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal