Hai la joaca!

Bun gasit, dragii nostri!
Va intampinam cu primul articol al blogului ”Cate-n luna si-n stele”. Gazdele voastre aici suntem Ioana si Ervin, cei cu nasul in cutii, ambalaje si comenzi si Natalia si Ilinca, responsabile cu distractia, haosul si testarea jucariilor.

Pentru noi, cei mari, venirea pe lume a fetelor a adus, probabil ca pentru orice parinte, un univers nou si plin de trairi intense dintre care cea mai puternica fiind iubirea fata de prichindei. Implinirea si cautarea continua a celor mai bune, mai potrivite si mai sigure jucarii si lucrusoare care sa compuna lumea copiilor nostei au venit si ele natural. Iar pe undeva, desi nu prea vorbim de asta, copilul nostru ramas uitat printre gandurile de oameni mari s-a trezit si a cerut si el insistent sa fie parte din joaca.

Asa ca am ajuns sa ne bucuram cu mic cu mare de universul fantastic al accesoriilor si jucariilor pentru cei mici. In timp ce partea copilaroasa voia orice este colorat, lucios, pufos si interesant de atins, adultul stia prea bine ca o jucarie, totusi, trebuie sa fie intr-un fel anume. Pe langa toate cele de mai sus, ea trebuie sa fie sigura. Nu numai la nivel de baza, sa fie adaptata cerintelor minime ca sa nu puna picii in pericol. Trebuie sa reziste la toate ideile nastrusnice ale copiilor, sa contina substante sigure si pe cat posibil cu grija fata de mediul inconjurator.

Pentru ca suntem foarte selectivi cu jucariile noastre, le mai cerem si sa aiba o valoare educativa cat mai mare, ajutand copiii sa deprinda abilitatile potrivite varstei lor, sa le stimuleze imaginatia, creativitatea, siguranta. Da, stim cat de dificil este pentru un parinte sa gaseasca jucariile potrivite si sa le aleaga inteligent ca sa nu devina pur si simplu acele multe chestii nefolositoare pentru care nu ai loc in dulap. Tocmai de aceea s-a nascut ”Cate-n luna si-n stele”, ca sa oferim si altor parinti din experienta noastra, sa impartasim jucariile si accesoriile pe care le-am descoperit cu cat mai multi parinti atenti si informati.

La noi in acasa, cei mari cauta cu ocheanul si lupa fiecare avantaj si detaliu, fiecare punct forte sau slab al jucariilor pe care vi le oferim. Am reusit sa gasim producatori seriosi care stiu sa isi respecte clientii, iar cei mici sunt inconjurati de voie buna, de zambete, culori, texturi si multa, multa iubire.

Gasiti multe la noi dar inainte de toate gasiti doi parinti care vor sa impartaseasca joaca, descoperirile si experientele lor. Cu respect si responsabilitate fata de micutii si adultii care ne bucura cu increderea lor.

Haideti la joaca, copii mici si mari! Vrem sa va cunoastem si sa va fim alaturi.
Fie ca puiul vostru are 7 zile sau 7 ani, ne-am gandit la ceva frumos pentru voi. Doar avem aici ... cate-n luna si-n stele!